Urheiluvuoden 2016 satoa

Lisätty:

Pikkujouluja vietettiin tänä vuonna liikunnallisissa merkeissä liikuntaseikkailun tavoin. Aluksi oli yhteinen juhlahetki ja menestyneiden urheilijoiden palkitsemisten aika. Tänä vuonna päätettiin jättää valitsematta seuran paras urheilija, ja sitä vastoin jaettiin kaikille vähintään piirinmestaruustasolla menestyneille urheilijoille kannustuspalkintoja. Yleisurheilussa on edustettu vahvasti sekä piirin että valtakunnallisella tasolla, kun taas muissa lajeissa on ollut hiljaisempaa.

Palkitsemiset:

Elmeri Kinnunen, piirinmestaruus P9-sarjan maastojuoksusta

Niilo Kotiranta pm-pronssia P11-sarjassa 4x50m:n ja 4×600 m:n kisassa, joukkueen muut jäsenet Akseli ja Valtteri Kinnunen sekä Ville Häkämies.

Akseli Kinnunen pm-hopeaa P10-sarjassa maastojuoksussa, piirinmestaruus moukarinheitossa ja pronssia 1000 metrin juoksussa sekä kuulantyönnössä.u

Silja Häkämies pm-pronssia T11-sarjan maastojuoksussa sekä kolmiottelussa.

Ville Häkämies viestijuoksujen lisäksi pm-pronssia P11-sarjan kolmiottelussa.i

Valtteri Kinnunen viestijuoksujen lisäksi P11-sarjassa pm-hopeaa 1000 metrin juoksussa ja kuulassa, pronssia korkeushypyssä ja 60 m:n aidoissa.

Aaro Turkia piirinmestaruus P11-sarjan moukarissa, kuulassa, keihäässä ja kiekossa.

Juniorimenestyjien lisäksi muistettiin kannustusstipendillä Taru Turkiaa, joka heitti viime kesänä useita hyviä valtakunnallisia moukarikisoja, ja oli oman ikäluokkansa N22:n SM-kisoissa neljäs.

Erikseen on syytä vielä mainita, että useampi näistä palkituista nuorista urheilijoista on tehnyt kesän aikana tuloksia, joilla on keikuttu ikäluokan Suomen tilastossa kymmenen-viidentoista parhaan joukossa. Kauden päättyessä korkeimmalla tilastoissa on Aaro, jolla on nimissään P11-sarjan moukarin Suomen kärkitulos!

Uutena muistamisena oli vuoden seura-aktiivin valinta. Vuoden 2016 seura-aktiiviksi valittiin Kristiina Eskelinen. Palkitseminen osui siis tällä kertaa allekirjoittaneeseen. Kiitos! Valinnan perusteluina oli aktiivinen liikunta ja seuran toiminnan tukeminen mm. ylläpitämällä seuran nettisivuja sekä osallistumalla talkoiden, kisojen ym. tapahtumien järjestämiseen.

Ylämaan Pyrkijöiden urheiluvuosi 2016 alkaa olla paketissa. Vuosi alkoi EKLU:n liikuttajapalkinnon juhlistamisella huikeassa liikuntaseikkailussa kevättalvella ja jatkui maastojuoksukilpailuissa, suositussa kesäurheilukoulussa ja yleisurheilukilpailuissa, eri kokoonpanoilla käydyissä jalkapallopeleissä, monitahoisena osallistumisena Lappee Jukolassa ja uudelleen käynnistetyssä Sirkjärven ympärijuoksussa. Yleisurheilukauden päätyttyä on käynnistynyt myös talkoilla toteutuva urheilukentän kunnostus. Lokakuussa kokoonnuttiin suurella joukolla Tanhuvaaraan liikuntaleirille, josta ohessa muutama valokuva. Vuoden viimeinen urheilutapahtuma on jo uuden kauden aloitus, harjoitushiihdot 17.12.!

Kiitos urheilijoille, toimitsijoille, toimihenkilöille ja talkoolaisille!! 

Palkittuja urheilijoita 2016:

thumbnail_palkittuja

Tanhuvaaran liikuntaleiri 2016:

DSC_0087

 DSC_0079