Tällä viikolla käynnistyy suurin osa YP:n kesäkauden toiminnasta!

Lisätty:

Keppariratsastus ma 4.6. ja 11.6. urheilukentällä klo 18-18:45. Oma keppari mukaan! Keppariratsastuksesta ei peritä osallistumismaksua.

Yleisurheilu- ja liikuntakerhot 2005-2015 -syntyneille lapsille ti 5.6. alkaen kello 18-19 Ylämaan urheilukentällä. Lapset jaetaan ryhmiin iän perusteella, ja todennäköinen ryhmäjako on 3-5 –vuotiaat; 6-9 –vuotiaat ja 10-13-vuotiaat. Yleisurheilu- ja liikuntakerhon hinta on seuran jäseniltä 20 euroa ja muilta 40 euroa. Sisarusalennus saman perheen toisesta jne. lapsesta on -5 euroa (eli perheen yhdestä lapsesta maksetaan täysi hinta ja muista lapsista tulee viiden euron alennus)! Ilmoittautumiset ja maksuohjeet ensimmäisellä kerralla.

Perhejalkapallon pelaaminen aloitettiin jo viime viikolla, ja se jatkuu perjantaisin klo 18-19 Ylämaan urheilukentän nurmella. Perhejaliksen ideana on, että pelataan lapset ja aikuiset yhdessä. Lapset eivät voi osallistua perhejalikseen ilman oman aikuisen läsnäoloa, mutta toki aikuinen voi myös kannustaa kentän laidalla. Suositeltava alaikäraja perhejalikseen on noin 6 vuotta! Toiminta on maksutonta.

 ”Höntsäjalis” n. 9-13 –vuotiaille ti 5.6. alkaen klo 19-20 (yleisurheilu- ja liikuntakerhojen jälkeen) Ylämaan urheilukentän nurmella. Höntsäjaliksessa on tarkoituksena saada rennot ja iloiset jalispelit käyntiin kaikkien osallistujien taidoille sopivalla tasolla! Höntsäjalis on seuran jäsenille maksutonta.

Huom! YP on vakuuttanut alle 17-vuotiaat seuran jäsenet tapaturmien varalta. Vakuutus on voimassa YP:n järjestämissä kerhoissa ja muissa aktiviteeteissa. Jäsenmaksu yhdeltä jäseneltä on 10 euroa/vuosi, ja koko perheeltä vai 20 euroa/vuosi.