Syyskuntoon kampanja käynnistyy!

Lisätty:

Nyt voit jälleen kerätä kilometrejä tai laskea toistoja, kun Ylämaan Pyrkijöiden kesäksi-kuntoon kampanja saa jatkoa.

Liiku yhteensä 100 kilometriä 17.9. – 31.10. välisenä aikana. Kaikki omin voimin tehty liikunta käy (esimerkiksi kävely, pyöräily). Ylärajaa kilometreille ei ole. Lyhin korttiin merkittävä matka on 1 km, mutta sekin voi koostua esimerkiksi kahdesta 1/2 km:n pätkästä.

JA/ TAI

Tee 100 lihaskuntoliikettä päivässä, 20 päivänä. Kuntoile yksin tai voit haastaa perheen tai ystäväsi tekemään kanssasi lihaskuntoa; tällöin palautatte yhteisen lomakkeen arvontaa varten. Lihaskunto voi koostua erilaisista liikkeistä (esimerkiksi 20 vatsalihasrutistusta, 10 punnerrusta, 20 selkälihasliikettä, 50 haaraperushyppyä). Lihaskuntoliikkeeksi käyvät kaikki fyysistä rasitusta aiheuttavat liikkeet, joiden toistomäärän pystyt laskemaan.  

Kierrätys on kunniassa, joten olemme päivittäneet syksyn päivämäärät kesäkampanjan tiedotteeseen  🙂  Hae oma kilometrien / lihaskuntoliikkeiden keräyslomakkeesi kirjastosta. Ellet halua käyttää valmista lomakepohjaa, voit kirjata suoritukset myös mille tahansa paperille. Muista kuitenkin ilmoittaa nimesi ja puhelinnumerosi, kun palautat lomakkeen kirjastoon 5.11.