Lasten yleisurheilukisat

Lisätty:

25.7. kisailtiin Ylämaan kentällä perinteiset, kaikille lapsille avoimet yleisurheilukilpailut, jotka lasten keskuudessa kulkevat myös nimellä ”munkkikisat”. Kisaan osallistui nelisenkymmentä iältään 2-13 -vuotiasta urheilijaa. Kannustajia ja huoltajia oli myös runsaasti paikalla, joten kentällä oli taas aistittavissa suuren urheilujuhlan tunnelmaa.

Totuttuun tapaan kaikki osallistujat saivat palkinnon, ja kunkin sarjan kolme parasta pääsivät myös testaamaan kentän uutta palkintokoroketta. Munkkeja ja mehua oli Vuokko varannut riittävästi, joten kilpailijoiden lisäksi myös huoltajat ja muut kannustajat pääsivät nauttimaan tarjoiluista.

3-vuotiailla lajina oli 40 metrin juoksu, mutta muissa sarjoissa kilpailu oli kolmiottelu. 5 ja 7 -vuotiaiden lajit olivat 40 metrin juoksu, pallonheitto ja pituushyppy, ja 9, 11 ja 13 -vuotiaiden ottelu koostui 60 metrin juoksusta, kuulantyönnöstä ja pituushypystä.

Kiitos kaikille kisojen järjestämiseen osallistuneille sekä tietysti myös kilpailijoille! Ensi vuonna kisat järjestetään taas samoihin aikoihin heinäkuun loppupuolella.

Tulokset:

T3: 1) Martta Koistinen 2) Siiri Timperi

P3: 1) Sisu Pentti

T5: 1) Kerttu Koistinen

P5: 1) Toivo Parkko 2) Lenni Hietala

T7: 1) Juliette Kaplas 2) Valpuri Kinnunen 3) Essi Peltola 4) Enni Nurmela 5) Peppi Vesterinen 6) Sara Koponen 7) Meliisa Parkko

P7: 1) Vili Pentti 2) Aleksi Hietala 3) Aku Pentti 4) Mikael Ronkanen 5) Tomi Nikunen 6) Oskari Hietala 7) Jiri Törö 8) Elias Ojalainen

T9: 1) Sara Hannula 2) Sani Törö

P9: 1) Elmeri Kinnunen 2) Jare Törö 3) Eemeli Ojalainen 4) Veeti Peltola 5) Roope Vesterinen

T11: 1) Janette Kaplas 2) Jonna Koponen 3) Aino Nurmela

P11: 1) Samu Nikunen

Upeat palkinnot odottavat tässä vielä saajiaan.

T13: 1) Silja Häkämies

P13: 1) Ville Häkämies 2) Valtteri Kinnunen 3) Akseli Kinnunen 4) Niilo Kotiranta 5) Sami Nurmela

YP:n nuorten yleisurheilijoiden kisamaskotti Taisto-pöllökin oli lentänyt kentälle kisoja seuraamaan.