Ylämaan Pyrkijöiden ryhmätoiminta 1.6.2020 alkaen

Lisätty:

26.5. olemme saaneet Suomen Urheiluliiton alueinfossa hyväksynnän ryhmätoimintamme käynnistämiselle 1.6. myös siinä tilanteessa, että urheilukentälle ei ole saatu käsienpesumahdollisuutta. Tällöin kädet pidetään puhtaina käsienpuhdistuspyyhkeillä ja käsidesillä. Jokaisen ryhmäkokoontumisen alussa ja lopussa on ohjaajien opastamana käsien puhdistus!

Ylämaan Pyrkijöiden ryhmätoiminta urheilukentällä 1.6. alkaen:

 • Maanantaisin klo 18-19 keppariratsastus 4-10 -vuotiaille (neljä kertaa: 1.6.; 8.6.; 15.6. ja 22.6.) Keppariratsastus on jäsenperheiden lapsille maksuton, muilta osallistumismaksu 10€/4 kertaa!
 • Tiistaisin klo 18-19 yleisurheiluliikkarit 3-13 -vuotiaille. Osallistumismaksu jäsenperheiden lapsilta 20€/lapsi. Saman perheen 2. jne. lapsi 15€. Muilta kuin jäseniltä 40€/lapsi. Kokoontumiset viikoittain 2.6.-11.8.
 • Torstaisin klo 18-19 perhejalis. Perhejalis on osallistujille maksutonta. Perhejaliksen ideana on, että pelataan lapset ja aikuiset yhdessä. Lapset eivät voi osallistua perhejalikseen ilman oman aikuisen läsnäoloa, mutta toki aikuinen voi myös kannustaa kentän laidalla. Suositeltava alaikäraja perhejalikseen on noin 6 vuotta. Kokoontumiset viikoittain 4.6. lähtien ainakin elokuulle asti.
 • Perjantaisin klo 18-19 jalkapallokoulu 6-12 -vuotiaille. Tämä toteutetaan yhteistyössä FC LaPa:n kanssa. Osallistumismaksu jäsenperheiden lapsilta 20€/lapsi. Saman perheen 2. jne. lapsi 15€. Muilta kuin jäseniltä 40€/lapsi. Kokoontumiset viikoittain 5.6.-14.8.
 • Perjantaisin klo 19-20 höntsäjalis yli 13-vuotiaille nuorille. Höntsäjalis on osallistujille maksutonta. Kokoontumiset viikoittain 5.6.-14.8.
 • Perjantaisin klo 18-19.15 kuntopiiri aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Osallistumismaksu yli 18-vuotiailta 2€/kerta, nuorilta ei osallistumismaksua. Kokoontumiset viikoittain 5.6. lähtien ainakin elokuun loppuun asti. Kovalla sateella ei jumpata.
 • Tiedustelut Jenniltä numerosta 050 3306353. Ilmoittautumiset ja maksuohjeet ensimmäisellä kerralla.

Kaikkien Ylämaan Pyrkijöiden toimintaan osallistuvien tulee perehtyä seuraaviin Aluehallintoviraston ohjeisiin ja sitoutua noudattamaan niitä. Vanhemmat vastaavat omien lastensa osalta ohjeisiin perehdyttämisestä ja niiden noudattamisesta.

 • Osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana harjoituksiin.
 • Huolehditaan ennen harjoituksia käsien pesusta ja muusta puhtaudesta. Käsihuuhdetta on saatavilla myös harjoituksen aikana. Vältetään kasvojen koskettelua.
 • WC:ssä käytäessä kädet puhdistetaan ennen käyntiä ja käynnin jälkeen.
 • Harjoitellaan samoissa ryhmissä saman ohjaajan tai valmentajan johdolla. Vältetään lähikontakteja.
 • Huomioidaan hygieniaohjeet (käsien pesu, yskiminen, niistäminen, omat juomapullot ja pyyhkeet), etäisyydet ja omien välineiden käyttö.
 • Huolehditaan harjoituksen jälkeisestä käsien pesusta.
 • Kannetaan yhteisesti vastuu kaikkien turvallisuudesta.

Alle 17-vuotiailla Ylämaan Pyrkijöiden jäsenillä on seuran tarjoama tapaturmavakuutus voimassa seuran järjestämissä ohjatuissa liikuntatapahtumissa! Huomaathan, että jäsenyys Ylämaan Pyrkijöissä kannattaa! Esimerkiksi perheen vuotuinen jäsenmaksu on 20 euroa, jolla summalla kaikki perheenjäsenet pääsevät nauttimaan seuran jäsenyyden tuomista eduista sekä osallistumaan seuran toimintaan. Jos haluat liittyä jäseneksi Ylämaan Pyrkijöihin tai et ole varma, oletko jo jäsen, ota yhteyttä Jarmo Piispaseen ylamaan.pyrkijat@gmail.com (Tämän vuoden jäsenmaksuja ei vielä ole toimitettu jäsenille vaan ne tulevat vasta kesän lopussa!)

Lisätty:

Ylämaan Pyrkijöiden suunnistuskausi alkaa Juopperin kartalla
Rastit ovat omatoimirastia ajalla 21.5 –30.6.2020 ( Rasteilla rastiliput)
Ratoja kaksi 6,5 ja 2.8 km
Korupirtiltä matkaa 3 km Lappeenrannan suuntaan, josta opastus
Lähtöpaikalla valmiiksi piirrettyjä ratoja

Tervetuloa suunnistamaan

Ylämaan Pyrkijät

Hyvät suunnistuksen harrastajat, käykää kiertämässä radat omatoimirasteilla. Rastit ovat paikallaan 30.6 saakka. Kovasti on tullut kiitosta. n. 30-40   Raja-Karjalan suunnistajaa on käynyt rasteilla , joilta saatu loistavaa palautetta radan ja maaston suhteen. Kiitos rastien suunnittelusta ja radasta.

Pitkällä radalla rastilla 12 on koodi 49. Rastimäärite puuttuu. Korjattu uuteen karttaversioon, joka tulee kotisivulle.

Lähtöpaikalla on ämäri, jossa kartat

 

terveisin  Ylämaan Pyrkijät

 

Kesäkauden toimintaa päästäneen aloittamaan viikolla 23!

Lisätty:

Ylämaan Pyrkijät varautuu käynnistämään ohjattua kesäkauden toimintaa 1.6.2020 lähtien.

Suunnitelmissa on:

 • Ulkoliikkariryhmät 3-13 -vuotiaille
 • Jalkapallokoulu 6-12 -vuotiaille
 • Jalkapallon pelailua 13-17 -vuotiaille
 • Perhejalkapalloilua koko perheelle
 • Keppariratsastusta 4-10 -vuotiaille
 • Lasten yleisurheilukisat toteutettuna Suomen urheiluliiton tarkemmin ohjeistamalla tavalla
 • Kiertoharjoitteluna toteutettava kuntopiiri aikuisille ja yli 13-vuotiaille
 • Suunnistusta kaiken ikäisille

Otamme myös vastaan jäsenistön ehdotuksia ja toiveita kesän liikuntamuodoiksi! Laita ehdotuksesi viestillä tai soita Jennille numeroon 050 3306353.

Kesän toiminnasta tiedotetaan tarkemmin seuran verkkosivuilla viikolla 21, ja lisäksi pyrimme jakamaan sähköisen tiedotteen kaikille alakoululaisille.

Mikäli valtakunnallinen koronaohjeistus muuttuu kevään tai kesän aikana, toimintaamme muutetaan ohjeistuksen velvoittamalla tavalla.

Kesäkuuta odotellessa kannattaa hyödyntää esimerkiksi Ylämaan monipuolisia lenkkeily- ja pyöräilymaastoja, koulun ympäristössä olevaa MOBO-suunnistusrataa sekä urheilukentällä olevia treeniportaita!

Jäsenmaksut 2020

Lisätty:

Koronapandemian vuoksi ei ole vielä tietoa, minkälaista toimintaa pystymme järjestämään seurassamme lähikuukausien aikana. Tästä syystä emme myöskään veloita jäsenmaksuja vielä keväällä vaan jäsenmaksut lähetetään jäsenille vasta syksyllä.

HARRASTUSTOIMINTA KESKEYTYY 16.3. VALTIONEUVOSTON TEKEMÄN LINJAUKSEN MUKAISESTI!

Lisätty:

HUOMIO! 16.3. valtioneuvosto on ilmoittanut kieltävänsä harrastuskokoontumiset sekä rajoittavansa koulujen ja päiväkotien toimintaa.

KAIKKI YLÄMAAN PYRKIJÖIDEN LASTEN JA AIKUISTEN HARRASTUSRYHMÄT JÄÄVÄT NÄIDEN MÄÄRÄYSTEN MUKAISESTI TAUOLLE 16.3. LÄHTIEN VÄHINTÄÄN HUHTIKUUN PUOLIVÄLIIN ASTI.

Lisäksi Ylämaan Pyrkijöiden vuosikokous 18.3.2020 PERUTAAN. Uusi kokousaika ilmoitetaan myöhemmin.

Huhtikuun uintivuoro Kosenkodilla on myös peruttu!

Jatkosta ilmoitetaan nettisivuilla, kun tietoa on riittävästi saatavilla.

Tänään seuran uintivuoro

Lisätty:

Uinti tänään klo 18-21.

Huhtikuussa (pe 3.4.) kevään viimeinen uintikerta.

Tervetuloa! Seura ei järjestä uintivalvontaa, alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa.

Talviloma lasten ryhmissä

Lisätty:

Viikolla 9 lasten liikuntaryhmissä on talviloma. Viikolla 10 ryhmät kokoontuvat normaalisti.

Kesätöitä ylämaalaisille nuorille

Lisätty:

Ylämaan Pyrkijät tarjoaa ylämaalaisille 14-18 -vuotiaille nuorille seuraavanlaisia kesätöitä:

 • Lasten liikuntakerhojen ohjaus touko-elokuussa. Etusijalla tähän työhön ovat nuoret, joilla on ohjaajakoulutusta ja/tai kokemusta lasten ohjauksesta sekä hyvät liikunnalliset perusvalmiudet.
 • Urheilukentän huolto- ja kunnossapitotyöt kesä-elokuussa. Tähän työhön tulee sitoutua myös nuoren täysi-ikäisen perheenjäsenen. Työskentely tapahtuu sovitun tehtävälistan mukaisesti kesätyöntekijän oman perheen aikuisen avulla ja tuella. Aikuinen osallistuu työhön talkoilemalla, nuorelle maksetaan työstä korvaus.
 • Lohon uimarannan huolto- ja kunnossapitotyöt kesä-elokuussa. Tähän työhön tulee sitoutua myös nuoren täysi-ikäisen perheenjäsenen. Työskentely tapahtuu sovitun tehtävälistan mukaisesti kesätyöntekijän oman perheen aikuisen avulla ja tuella. Aikuinen osallistuu työhön talkoilemalla, nuorelle maksetaan työstä korvaus.
 • Lisäksi seura saa mahdollisesti hoitaakseen erilaisia huolto- kunnostus- ja korjausprojekteja esimerkiksi pururadalla ja luontopolulla. Nämä työt tarkentuvat kevään ja kesän aikana.

Jos olet kiinnostunut edellä mainituista kesätöistä, ota yhteyttä Jenniin 3.3. mennessä puh. 050 3306353 tai jennikinnunen@wippies.fi

YP:n hallitus valitsee kesätyöntekijät 3.3. jälkeen.

Hathajoogaa maaliskuussa!

Lisätty:

Hathajoogaa Ylämaan koulun salissa lauantaina 7.3., 14.3., 21.3. ja 28.3. kello 10-11.15. Joogan ohjaa hathajoogaohjaaja Liisa Flykt.

Osallistumismaksu 20 euroa/4 kertaa. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille tekstiviestillä. 

Sitovat ilmoittautumiset 21.2. mennessä Jennille numeroon 050 3306353. Jooga järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 18.

Joogaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä Ylämaan Pyrkijöissä.

Palloilua 13-18 -vuotiaille

Lisätty:

Ylämaan Pyrkijöiden ja FC LaPa:n yhteinen palloilukerho 13-18 -vuotiaille nuorille alkaa sunnuntaina 26.1. kello 18-19 Ylämaan koulun liikuntasalissa. Ensimmäisellä kerralla pelataan futsalia. Palloilemaan kokoonnutaan ainakin joka neljäs viikko, mutta jos kiinnostusta on tarpeeksi, palloilukerho järjestetään joka toinen viikko.

Tervetuloa palloilemaan!