ETUSIVU TAPAHTUMAT  |  LINKIT  |  LOMAKKEET  |  YHTEYSTIEDOT

 Mukavaa musiikkivuotta 2019!

Vuosi 2019 on käynnistynyt soiton ja laulun merkeissä STM:n Karjalan piirin alueella jälleen vilkkaasti. Muistakaahan ilmoitella tapahtumiatietoja osoitteeseen tjhynninen(ät)gmail.com, niin pidetään yhdessä sivuston tapahtumakalenteri ajan tasalla.

Muistakaa myös merkitä kalentereihinne piirin vuosikokousajankohta: kokous pidetään 23.2. klo 10:00 Kuusankoskella, Kymen Paviljongissa. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 9:00.

Yksi odotetuimmista tapahtumista on vuosittainen piirin kuoroleiri, joka pidetään 17.-18.8.2019. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Viime vuoden leiristä tässä Irma Tolosen raportti:

Karjalan piirin kuoroleiri ”Vesijärvi soikoon!” kokosi 18.-19.8. Lahteen Vesijärven rannoille reilut 50 innokasta kuorolaulun harrastajaa. Viikonlopulla harjoiteltiin lauluja ja esiintymistä, vietettiin iltaa sekä esiinnyttiin yhdessä. Mukana oli laulajia Imatralta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Kouvolasta, Kotkasta ja Ruotsinpyhtäältä. 

Kuoroleirin opetuksesta vastasivat Kimmo Puunenä ja Marja Jäppinen. Marja myös johti Lahden Matkustajasatamassa järjestetyn päätöskonsertin. Sunnuntai-iltapäivänä satamaan oli sateen uhasta huolimatta saapunut runsaslukuinen yleisö kuuntelemaan konserttia ja osallistumaan konsertin päätteeksi järjestettyyn yhteislauluosuuteen, jota säesti Jan Dobrowolski. Sadekin sitten kaikkosi juuri sopivasti ja tilaisuus onnistui myös osallistujapalautteen perusteella hienosti.

Populus-kuoro Lahdesta kiittää mukana olleita upeasta viikonlopusta!

STM:n Karjalan piirin laulajat Marja Jäppisen johtamana päätöskonsertissa 19.8.18
Kuva: Riitta Järvinen

Lisää konsertteja ja tapahtumia löydät tuttuun tapaan Tapahtumat-välilehdeltä. Muistathan ilmoittaa tapahtumista nettiyhdyshenkilö Tarja Hynniselle tjhynninen(at)gmail.com. Sivuston tapahtumista kerätään tiedot mm. Työväen Sävel-lehden tapahtumakalenteriin.


Piirin hallitus kokouksessa. Kuva: Seppo Hynninen

 

 

 

 

 

 

               13.1.2019  © STM Karjalan piirijärjestö  ry 2019